Tältä sivulta löydät ratkojien lähettämiä kysymyksiä vastauksineen.

"Miksi vastauskupongissa ei kysytä tilinumeroa?"
- Tilinumerot kysytään vain voittajilta. On turvallisempaa niin vaikka se vaatiikin hieman lisätyötä toimistolta.

"Miksi puhelinasiakaspalvelu on auki vain ma-to 12-18?"
- Koska asiakaspalvelun hoitaa 1 henkilö. Aamupäivät käytän keskittymistä vaativaan laatimiseen ja perjantaisin hoidan juoksevia asioita milloin missäkin. Vastaan kyllä muulloinkin jos olen sellaisessa paikassa että voin vastata.

"En ymmärrä mikä on ratkaisukirjaimista muodostuva sana"
- Ratkaisukirjaimista ei muodostu varsinaista sanaa, esim. VATIMARSU oli Luontoristikoiden 1/14 ratkaisu"sana". Luontoristikoissa ratkaisukirjaimista löytyy aina jollain tapaa joku eläin, Vaikeissa ristikoissa "sana" voi olla mitä vaan. Näin siksi ettei oikeaa vastausta pysty päättelemään muutaman kirjaimen perusteella vaan ristikko on ratkottava kokonaan.

"Tekstarivastaukseen ei tullut vahvistusviestiä"
- Ei tulekaan jos et sitä erikseen pyydä, vastaukset tulevat tavalliseen kännykkään josta siirrän ne paperille arvontaa varten.


"Onko merkitystä lähetänkö vastauskirjaimet vastauslomakkeella, sähköpostilla vai tekstiviestillä?"


- Ei ole. Kaikki vastaukset ovat arvontavaiheessa paperisia; tekstiviestivastauksista poimitaan paperille lähettäjän yhteystiedot ja sähköpostivastaukset tulostetaan, ja kaikki sekoitetaan paperisina saapuneiden vastausten joukkoon. Näistä lappusista Onnetar poimii voittajan. Myöskään lähettämisajankohdalla ei ole merkitystä, sekä aikaisin että viimetipassa tulleet vastaukset ovat kyllä mukana arvonnassa.

"Miksi lehdessä ei ole ratkaisuja tehtäviin?"

- tehtävien ratkaisut julkaistaan myöhemmissä lehdissä siten, että lehden 1/14 ratkaisut löytyvät lehdestä 3/14, 2/14 - 4/14, 3/14 - 1/15 jne. Ratkaisut (ja voittaja) löytyvät myös täältä nettisivuilta heti arvonnan jälkeen, nro 1/14 lehdestä 18.9.2014.